O nouă concentrare economică pe piața cardurilor de carburant

367
O nouă concentrare economică pe piața cardurilor de carburant - onouaconcentrareeconomicapepiata-1621257619.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Grupul DKV Mobility și Ovidiu-Ioan Andrieș intenționează să preia companiile Smart Diesel SRL și Tax Refund SRL.

Grupul DKV Mobility este un furnizor de soluții pentru servicii de mobilitate, care, prin companiile sale, oferă cardul de carburant DKV și servicii suplimentare.

Prin intermediul companiilor pe care le controlează, Ovidiu-Ioan Andrieș este implicat în activități din mai multe sectoare, cum sunt: dezvoltarea proiectelor de clădiri, restaurante, dezvoltare de software, vânzare cu ridicata a pieselor auto și a accesoriilor, mentenanța și reparația autovehiculelor.

Activitatea Smart Diesel SRL, care va fi preluată de Grupul DKV Mobility și Ovidiu-Ioan Andrieș, se referă la cardurile de carburant: emiterea, revânzarea, furnizarea accesului la sistemele de plată a taxelor de drum. Tax Refund SLR este și va continua să fie activă pe piața rambursării de TVA și accize.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4299 secunde