O nouă concentrare economică pe piața carburanților și a soluțiilor inteligente

1523
O nouă concentrare economică pe piața carburanților și a soluțiilor inteligente - onouaconcentrareeconomicapepiata-1612892552.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Grupul DKV Mobility și Ovidiu-Ioan Andrieș intenționează să preia societățile Smart Diesel SRL și Tax Refund SRL.

Grupul DKV Mobility este un furnizor de soluții inteligente pentru servicii de mobilitate. Prin companiile sale, oferă cardul de carburant DKV și servicii suplimentare. De asemenea, oferă servicii de alimentare cu carburant, ajută la menținerea mobilității și la asigurarea unui mod de lucru eficient.

Prin intermediul companiilor pe care le controlează, Ovidiu-Ioan Andrieș este implicat în activități din mai multe sectoare (spre exemplu: dezvoltarea proiectelor de clădiri, restaurante, dezvoltare de software, vânzarea cu ridicata a pieselor auto și a accesoriilor, mentenanța și reparația autovehiculelor).

Smart Diesel SRL vinde activitatea referitoare la cardurile de carburant (emiterea și vânzarea cardurilor de carburant proprii, revânzarea cardurilor de carburant ale altor comercianți și furnizarea accesului la sistemele de plată a taxelor de drum).

Tax Refund SRL este și va continua să fie activă pe piața rambursării de TVA și accize.

În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), această operațiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenței. Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4573 secunde