O nouă concentrare economică în industria hranei pentru animale

127
O nouă concentrare economică în industria hranei pentru animale - onouaconcentrareeconomicainindus-1618844244.jpg
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Barentz International BV intenționează să preia compania NOACK & CO GmbH.

Barentz este un distribuitor global de ingrediente utilizate în mai multe sectoare: alimentar, farmaceutic, produse de îngrijire personală, nutriție animală. Noack activează pe piața comercializării și distribuției de produse, tehnologii și soluții pentru industria alimentară și cea a nutriției animale din Europa. Noack distribuie în România produse pentru industria hranei pentru animale, produse de diagnostic agroalimentar, diagnostic veterinar și instrumente analitice pentru clienți din industria agriculturii, nutriției și alimentară.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenței a constatat că operațiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.55 secunde