O nouă concentrare economică în comerț

Joi, 06 Februarie 2020, 02:04
146
Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Montecristo Retail RO SRL intenționează să preia companiile Great United Trading, Win Bright (Asia) Limited și controlul unic indirect asupra Timeout Italia SRL. Societatea Montecristo Retail RO SRL comercializează, pe piața românească, îmbrăcăminte și încălțăminte aparținând brandurilor "Kenvelo", "Lee Cooper" și "Timeout".


Great United Trading are ca obiect de activitate comercializare a articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte prin magazinele proprii din Republica Cehă, fiind în același timp furnizor pentru Montecristo Retail RO SRL.


Win Bright (Asia) Limited este o companie înființată cu scopul de a deține dreptul de proprietate asupra unor mărci înregistrate și nu are un alt obiect de activitate.


Timeout Italia SRL este deținută de către Great United Trading și activează pe piața comercializării cu amănuntul a articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte din Italia.


Consiliul Concurenței va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie.


Pagina a fost generata in 0.2195 secunde