€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

O navă rusească este investigată pentru încălcarea sancțiunilor ONU

Ştire online publicată Miercuri, 03 Octombrie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Cargoul de mărfuri generale „Sevastopol” a fost reținut în portul Busan, din Coreea de Sud, începând cu luna august a acestui an.

Pe 28 septembrie, proprietarul navei, compania JSC Guzdon, din Vladivostok, i-a solicitat guvernului rus să intervină pentru eliberarea navei din detenția „ilicită”. Nava „Sevastopol” a fost inclusă pe lista neagră a Departamentului Trezorerie al Statelor Unite, alături de alte cinci nave rusești, acuzate de încălcarea sancțiunilor impuse Coreei de Nord, de către ONU. Potrivit proprietarului, nava a fost reținută pentru investigații. Autoritățile coreene au informat proprietarul că guvernul rus trebuie să contacteze guvernul sud-coreean pentru a rezolva problema și a elibera nava.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6350 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3872 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7561 secunde