€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

O fregată în pericol de scufundare, după ciocnirea cu un tanc petrolier

Ştire online publicată Vineri, 09 Noiembrie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Tancul petrolier grecesc „Sola TS” a intrat în coliziune cu fregata norvegiană „Hnoms Helge Ingstad”, în dimineața de 8 noiembrie 2018, în Marea Nordului, într-o zonă situată la nord de Bergen, Norvegia. Cu puțin timp înainte de coliziune, tancul petrolier încărcase marfă și tocmai părăsea terminalul Sture. Potrivit mass-media din Norvegia, fregata a suferit avarii grave, luând apă și fiind în pericol de scufundare. Cei 137 de membri ai echipajului au fost evacuați, 7 fiind ușor răniți. Nava comercială nu a suferit avarii grave. 


Fregata norvegiană are un deplasament de 5.290 tdw, a fost construită în 2009, și este dotată cu rachete, torpile, arme și elicopter.


Ea a fost remorcată până în ape puțin adânci, pentru a evita scufundarea, pătrunderea apei fiind incontrolabilă.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3739 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1104 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.5355 secunde