Mai multe ştiri online:
Ministrul transporturilor tună și fulgeră:

"Nu voi tolera un astfel de comportament!"

Ştire online publicată Joi, 18 Aprilie 2019. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a verificat stadiul lucrărilor la autostrada Brașov – Oradea, sectorul Iernut – Chețani și sectorul Chețani – Câmpia Turzii.

Pe sectorul Iernut – Chețani, în lungime de 17,9 km, antreprenorul investiției este asocierea Astaldi SPA – Max Boegle SRL – Astalrom – Consitrans SRL. Lucrările sunt în grafic, fiind executate în proporție de peste 64%. Termenul asumat de către antreprenor pentru finalizarea acestui sector de autostradă este decembrie 2019.

În cazul sectorului Chețani – Câmpia Turzii, cu lungimea de 15,691 km, antreprenorul este asocierea Straco Grup SRL – Specialist Consulting SRL – Total Road SRL. Fără o mobilizare corespunzătoare, stadiul fizic al lucrărilor este de numai 22,73%.

Ministrul transporturilor și-a exprimat profunda nemulțumire față de evoluția lucrărilor pe tronsonul Chețani – Câmpia Turzii

„Au avansat față de ultima vizită, dar mobilizarea pe care o văd în șantier este nesatisfăcătoare (…) Nu voi tolera un astfel de comportament în condițiile în care ministerul este un partener onest în relația cu constructorii!”, a afirmat ministrul Răzvan Cuc. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8436 secunde