Ministrul transporturilor tună și fulgeră:

"Nu voi tolera un astfel de comportament!"

278

Articole de la același autor

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a verificat stadiul lucrărilor la autostrada Brașov – Oradea, sectorul Iernut – Chețani și sectorul Chețani – Câmpia Turzii.

Pe sectorul Iernut – Chețani, în lungime de 17,9 km, antreprenorul investiției este asocierea Astaldi SPA – Max Boegle SRL – Astalrom – Consitrans SRL. Lucrările sunt în grafic, fiind executate în proporție de peste 64%. Termenul asumat de către antreprenor pentru finalizarea acestui sector de autostradă este decembrie 2019.

În cazul sectorului Chețani – Câmpia Turzii, cu lungimea de 15,691 km, antreprenorul este asocierea Straco Grup SRL – Specialist Consulting SRL – Total Road SRL. Fără o mobilizare corespunzătoare, stadiul fizic al lucrărilor este de numai 22,73%.

Ministrul transporturilor și-a exprimat profunda nemulțumire față de evoluția lucrărilor pe tronsonul Chețani – Câmpia Turzii

"Au avansat față de ultima vizită, dar mobilizarea pe care o văd în șantier este nesatisfăcătoare (…) Nu voi tolera un astfel de comportament în condițiile în care ministerul este un partener onest în relația cu constructorii!", a afirmat ministrul Răzvan Cuc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6455 secunde