Nu știi ce ofertă de energie electrică să alegi? Cu ENGIE Star, ai prima factură gratuit și preț fix la energia activă tot anul

1856
Nu știi ce ofertă de energie electrică să alegi? Cu ENGIE Star, ai prima factură gratuit și preț fix la energia activă tot anul - ofertaenergieelectricaengieroman-1611661751.jpg

Articole recomandate

ENGIE Romania a lansat o nouă ofertă de energie electrică - ENGIE Star. Clienții beneficiază gratuit de prima lună de consum de energie electrică, în limita a 100 de lei, precum și de un preț fix la energia activă, de 0,330 lei/ kWh, timp de 12 luni. Pe site, cei interesați pot consulta oferta, cu toate costurile incluse, precum și exemple de calcul estimat pentru factura finală. Spre exemplu, accesând oferta ENGIE Star, un consumator din județul Constanța cu un consum mediu de 120 kWh/lună, la un apartament de două camere, va avea prima factură gratuit, în limita a 100 de lei, iar timp de 11 luni, un preț de 92,22 lei/lună, TVA inclus. Contractarea ofertei de energie electrică se poate face rapid, în câțiva pași simpli, pe site-ul engie.ro. Contractul este generat pe loc, clientul fiind informat, prin notificări, despre toți pașii necesari activării contractului. Clienții care optează pentru ofertă vor primi factura de energie electrică pe e-mail și vor avea acces la toate informațiile, prin intermediul aplicației engiemobile sau a contului de client.



Ce documente îmi sunt necesare?

Dacă ești deja client ENGIE pentru furnizarea de gaze naturale, pentru încheierea unui contract de energie electrică vei avea nevoie doar de ultima factură de la actualul furnizor în vederea prelucrării datelor tehnice legate de locul de consum. Dacă nu ești încă client ENGIE, vor fi necesare: actul de proprietate, actul de identitate și ultima factură de la actualul furnizor de energie electrică. Toate aceste documente pot să fie încărcate online, pe site-ul engie.ro, fără a mai fi necesară deplasarea într-un centru de relații cu clienți.

Din ce este format prețul final la energie electrică?

Prețul final plătit de un client este compus din prețul energiei active, tariful de rezervare, tarifele reglementate (tarif de distribuție, tarif de introducere energie electrică, tarif de extragere energie electrică, tarif pentru serviciul de sistem), la care se adaugă certificatele verzi, contribuția pentru cogenerare de înaltă eficiență, acciza necomercială și TVA de 19%. Prețurile finale se pot modifica în funcție de schimbările tarifelor reglementate aprobate de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei.

Pe site-ul engie.ro se regăsesc și alte oferte de energie electrică, cu o perioadă de valabilitate mai lungă, de 36 de luni, cum este cazul ENGIE Elec 36 sau oferta integrată de gaze naturale, energie electrică și servicii tehnice, ENGIE One. ENGIE Romania se bucură de încrederea a 1,9 milioane de clienți, care au ales ofertele sale de gaze naturale, energie electrică sau servicii tehnice.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7231 secunde