Noul Trendsetter Opel la Rădăcini Motors Constanţa

211

Articole recomandate

Vino la showroom-ul Rădăcini Motors din Constanţa, bld. Aurel Vlaicu nr 133-135, zona Pod IPMC, pentru a descoperi designul noului deceniu Opel, prin noul sau icon, Noul Mokka. Maşina este acum disponibilă pentru comandă în varianta cu sistem de propulsie electrică sau cu unul din noile motoare cu combustie extrem de eficiente.


Noul Mokka este tot ceea ce reprezintă Opel astăzi și în viitor: un automobil fun, eficient și inovativ în toate sensurile. Mokka întruchipează perfect valorile mărcii Opel: german, abordabil, captivant”, spune CEO-ul Opel, Michael Lohscheller 




Un automobil conceput pentru a stârni emoții și a pava calea de urmat pentru marca Opel, noul Mokka este primul model care poartă noua imagine a mărcii: Opel Vizor. Același lucru este valabil și pentru logo-ul cu fulger Opel Blitz, proaspăt restilizat, iar numele modelului este acum amplasat central pe partea din spate a mașinii. De asemenea, noul Mokka este primul Opel cu planșa de bord Pure Panel și habitaclul complet digitalizat. Încă de la debutul vânzărilor, noul model este fi disponibil atât în versiune electrică, cât și în variante cu motoare termice eficiente.


Design atrăgător: Mokka este primul model ce introduce noul limbaj de design și habitaclu digitalizat 




Noul Opel Mokka impresionează cu proporții perfecte și precizie până în cele mai mici detalii. Consolele scurte și postura lată sunt tipice pentru aspectul îndrăzneț al modelului compact cu cinci locuri de 4,15 m lungime. Cea mai importantă caracteristică este partea frontală dominată de inconfundabilul Opel Vizor. La fel ca la o cască de protecție integrală, un vizor de protecție acoperă fața noului model, integrând grila, farurile LED și noua emblemă Opel Blitz într- un singur element comun. În spate, numele modelului apare pentru prima dată în centrul hayonului cu un font special conceput pentru a forma cuvântul ”Mokka” într-un mod tehnic, fluid și vivace. 




Interiorul reflectă, de asemenea, claritatea filosofiei de design. Noul Opel Pure Panel integrează două ecrane panoramice care afișează elementele esențiale. Spre deosebire de cockpit-urile supraîncărcate cu informații și comenzi, Pure Panel are un design clar și unic. Este clar structurat și ușor de citit. Designerii Opel au acordat o importanță deosebită detoxifierii digitale. Pentru a evita distragerea atenției celui de la volan, sistemul permite o operare intuitivă. Butoanele controlează cele mai importante funcții, fără a mai fi nevoie să navigăm prin submeniuri. 


Designul exterior al noului Mokka nu este doar pur și îndrăzneț, ci și eficient din punct de vedere aerodinamic, avand doar un coeficient (cD) de doar 0.32. 


Mokka-e a câștigat premiul „Connected Car 2020”. Vehiculul electric a fost ales câștigător al categoriei extrem de disputate pentru modele compacte de către cititorii Auto Bild și Computer Bild


Eficiență pură: propulsie electrică sau motoare termice de ultimă generație 


Noul Mokka este disponibil atât în variantă electric, cât și cu motoare termice. Acest lucru a fost posibil datorită platformei CMP ce permite ambele tipuri de motorizări. 


Motoarele pe benzină și diesel sunt economice și oferă o gamă de puteri de la 74kW (100 CP) la 96kW (130 CP). Consumul moderat de carburant și performanțele superioare sunt caracteristice pentru toate variantele de motorizare. (consum combinat de combustibil NEDC* : 4,9-3,8 l/100km, 113-99 g/km CO2). 




Eficiența sporită și performanțele superioare sunt caracteristice noilor motoare. Sistemul turbo răspunde instantaneu, oferind un cuplu ridicat încă de la turații reduse. Motoarele sunt asociate cu cutia de viteze manuală modernă cu șase trepte sau cu o cutie de viteze automată cu opt trepte și padele pe volan. 


În plus, echipa de ingineri din Russelsheim a lucrat pentru reducerea greutății (noul model are cu 120 kilograme mai puțin față de generația anterioară), în același timp rigidizând suplimentar caroseria. Avantajele sunt evidente: noul Mokka consumă mult mai puțin, fiind în același timp mai agil și mai distractiv la condus. 


Unitatea electrică puternică și silențioasă a modelului Mokka-e produce 100kW (136 CP) și 260 Nm cuplu maxim încă de la start. În ciclul WLTP2 , bateria de 50 kWh permite o autonomie de până la 324 de kilometri înainte de a fi necesară reîncărcarea. Motorul electric produce 100kW (136 CP) și un cuplu maxim de 260 Nm disponibili încă de la start. 


Șoferul poate alege între trei moduri de conducere – Normal, Eco și Sport. Cu bateria sa de 50 kWh, Opel Mokka-e are o autonomie de până la 324 km conform WLTP**. Indiferent dacă este un wallbox, o stație de încărcare publică de putere mare sau o priză de uz casnic, Opel Mokka-e este pregătit pentru variantele de încărcare: de la curent monofazat, până la trifazat de 11 kW. Opel oferă o garanție de opt ani sau 160.000 km pentru bateria modelului electric.


Inovații pentru toți: faruri matrix IntelliLux LED®, sisteme de asistență de top 


Noul Mokka continuă tradiția Opel de a face disponibile tehnolgii inovative din segmentele superioare către o gamă largă de clienți. Aceste tehnologii includ sisteme avansate ca Advanced Cruise Control (ACC) și Active Lane Positioning. Sistemul de iluminat oferă, de asemenea, tehnologie de ultimă oră, cu faruri matrix IntelliLux LED adaptive și anti-orbire cu 14 elemente, o soluție unică în segmentul de piață al modelului Mokka. Toate versiunile dispun de frână de parcare electrică și sistem pentru recunoașterea semnelor de circulație. Mai sunt disponibile, de asemenea, cameră video 180 grade pentru mersul cu spatele, asistență automată la parcare, Flank Guard și Side Blind Sport Alert. 




Noul Mokka își ține pasagerii conectați oferind sisteme infotainment Multimedia Radio și Multimedia Navi cu ecran tactil color de 7 inchi și Multimedia Navi Pro cu display de 10 inch de înaltă rezoluție. Ecranele fac parte din sistemul Pure Panel și sunt orientate către cel de la volan. 


Scaunele de calitate superioară sunt specifice mărcii Opel. Este disponibilă tapițerie sportivă Alcantara sau piele clasică, ambele variante fiind neobișnuite în segmentul de piață al modelului Mokka. Vârful de gamă este scaunul îmbrăcat în piele cu sistem de încălzire și masaj pentru cel de la volan. Șoferul și pasagerul din față au la dispoziție o zonă de stocare unde se pot încărca prin inducție (fără fir) telefoanele mobile.


Preţul pentru acest nou model porneşte de la 15 790 euro cu tva inclus în programul Rabla 2021. Pentru mai multe detalii, vă invităm la showroom-ul de pe Bld Aurel Vlaicu nr 133-135, sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 0734.600.600. De asemenea, puteţi accesa site-ul www.opelconstanta.ro. De asemenea, vă aşteptăm cu oferte la toate modelele Opel, în programul Rabla, cu preturi începând de la 10.350 euro cu tva şi prima de casare scăzute.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.35 secunde