Noul Opel Astra Sports Tourer, senzație pe șoselele Constanței

848
Noul Opel Astra Sports Tourer, senzație pe șoselele Constanței - 413069c62e995fde1b862f55582aec23.jpg
Noul Opel Astra Sports Tourer a sosit, în urmă cu câteva zile, și la Constanța, prin dealerul autorizat Rădăcini Motors. O mașină spectaculoasă, robustă, dar elegantă în același timp.
Noul Astra Sports Tourer aduce stil, caracter practic și tehnologiile ecologice în segmentul de autovehicule station wagon compacte, oferind proprietarilor posibilitatea de a combina utilitatea profesională și personală într-un singur autovehicul.
Aspectul atletic al modelului este susținut de o experiență de conducere la fel de atletică. Noul station wagon beneficiază de aceeași suspensie spate inovatoare și același șasiu mecatronic FlexRide ca și colegul său hatchback. Alte dotări de prim rang în clasa sa, precum iluminarea frontală adaptivă AFL+ și scaunele față ergonomice aprobate de medici, adaugă confort și siguranță.
Noul Opel Astra Sports Tourer pune la dispoziția clienților o gamă amplă de sisteme de propulsie ce cuprinde nouă motorizări cu consum eficient, ce asigură o putere între 95 și 180 cai putere.
Însă, cel mai interesant lucru, inginerii de la Opel au ținut să facă din noul Astra Sports Tourer o mașină foarte ieftin de reparat în cazul accidentelor minore. În afară de reducerea cheltuielilor pentru carburant, inginerii Opel sunt lideri în domeniu în minimizarea costurilor de reparații pentru daune survenite în urma impacturilor la viteză redusă - cele mai frecvente, conform companiilor de asigurări. Drept urmare, noii proprietarii Astra se pot aștepta să plătească printre cele mai reduse prime de asigurare anuale din acest segment.
Datorită multiplelor sale calități, mulți șoferi vor utiliza autovehiculul pentru călătorii de serviciu zilnice, precum și pentru ieșiri cu familia în week-end.
Luând în considerare toți factorii, Astra Sports Tourer oferă cel mai bun cost total de proprietate din clasa sa, ceea ce-l face cu adevărat alegerea inteligentă pentru clienții companiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Martie 2011
Stire din Economie : Constanța prinde rădăcini
Sâmbătă, 12 Martie 2011
Stire din Economie : Compania COMCM a fost decapitată
Pagina a fost generata in 1.8182 secunde