Noul Ford Puma a fost lansat, oficial, și la Constanța

Miercuri, 19 Februarie 2020
201

Articole de la acelaşi autor

Veste bună pentru iubitorii mărcii Ford. Aceștia au la dispoziție, începând de luna aceasta, noul model din gama SUV, care îmbină designul seducător, cea mai bună capacitate a portbagajului și eficiența oferită de sistemul mild-hybrid. Precizăm că Ford Puma este primul autovehicul hibrid construit în România, fiind totodată primul autovehicul produs în țara noastră care a obținut cinci stele EuroNCAP, conform noilor norme.

Soluțiile ingenioase de depozitare care oferă cea mai mare capacitate de încărcare din segment sunt doar câteva dintre inovațiile dezvoltate în urma discuțiilor cu clienții.

În același timp, tehnologia avansată Ford EcoBoost Hybrid de 48 de volți va spori eficiența consumului de combustibil, performanțele și plăcerea de a conduce. În orașul de la malul mării, noul Ford Puma a fost prezentat, oficial, la începutul săptămânii, în cadrul unui eveniment care a avut loc la showroom-ul Țiriac Auto Constanța, de pe șoseaua Mangaliei nr. 211. Nu în ultimul rând, noul Ford Puma prezintă caracteristici de confort premium, cum ar fi scaunele frontale cu masaj lombar, primele de acest fel din segment, încărcare wireless a telefonului sau clusterul de bord digital "true colour" de 12,3 inch. Autoturismul este produs în condiții excepționale de calitate și profesionalism la uzina Ford din Craiova și este disponibil la Țiriac Auto Constanța, cu rate lunare începând de la 730 lei, TVA inclus, prin Programul Rabla 2020. 

Pagina a fost generata in 0.322 secunde