Noi reglementări în domeniul jocurilor de noroc

122
Noi reglementări în domeniul jocurilor de noroc - noireglementari-1444287341.jpg

Articole de la același autor

Printr-o ordonanță de urgență adoptată astăzi, Guvernul a stabilit o serie de măsuri privind administrarea domeniului jocurilor de noroc. Astfel, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc va deveni autoritate cu un grad de independență ridicat de reglementare și coordonator unic al jocurilor de noroc din România, fapt ce va permite armonizarea legislației naționale cu recomandările, legislația și practica europeană în acest domeniu.

El va administra monopolul de stat din domeniul jocurilor de noroc și va prelua în coordonare Compania Națională Loteria Română SA, care în prezent este coordonată de Ministerul Finanțelor Publice.

De asemenea, C.N. Loteria Română S.A. se va reorganiza conform principiilor de guvernanță corporativă, sens în care se va institui într-o perioadă de doi ani, după evaluarea și analizarea activității companiei, o conducere corporativă de tip dualist, cu stabilirea unor criterii de performanță și alegerea celor mai bune soluții pentru exploatarea exclusivității de care dispune, precum a și celorlalte produse și servicii existente în piața concurențială.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8569 secunde