Noaptea Albă a Mașinilor de Colecție, vineri, la Mamaia

740
2
Noaptea Albă a Mașinilor de Colecție, vineri, la Mamaia - masini-1345571669.jpg
Noaptea Albă a Mașinilor  de Colecție va fi organizată, vineri, la Mamaia, de casa de licitații Artmark, în cadrul evenimentului pasionații de automobile putând să admire mașinile ce vor fi scoase la vânzare duminică, între care și automobilul BMW 760Li, care i-a aparținut Regelui Mihai.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, timp de patru zile, Artmark duce la turație maximă atmosfera la Mamaia: 2.000 de cai putere vor atrage VIP-urile și publicul pasionat de mașini cu ocazia primei licitații românești de mașini de colecție care va avea loc duminică.


Ca preambul al ineditei licitații, pe covorul roșu vor păși, joi seara, Mihai Leu, Cristian Țopescu și colecționari de top, invitați la Cocktailul Privat, primul eveniment din seria dedicată celei dintâi licitații românești de mașini de colecție. Începând cu ora 18.00, cei mai pasionați dintre colecționarii de automobile și alte nume sonore ale vieții publice românești vor testa unele dintre cele mai dorite mașini de colecție, 21 de loturi cu istorie.


Deschiderea oficială a expoziției va avea loc vineri, ora 18.00, și va continua cu Noaptea Albă a Mașinilor de Colecție, un eveniment deschis publicului amator până la ora 02.00 noaptea. Expoziția va putea fi vizitată și a doua zi, sâmbătă, între orele 18.00 - 24.00.


Vedetele vor reveni pentru momentul final al licitației de mașini de colecție, secondată de Sport Memorabilia și licitația de vinuri și șampanii de colecție.


Cristian Țopescu, Raluca Lăzăruț și Codruț Kegheș (Dez-brăcatu’) vor fi coprezentatorii licitației, organizată duminică, de la ora 20.30, la Mamaia.


Un număr de 21 de mașini de colecție vor fi licitate duminică, în alternanță cu 29 de piese din categoria "sports memorabilia", 8 șampanii rare și două colecții de vinuri.


În licitația de mașini de colecție se regăsesc mărci fetiș în filmele-cult ale anilor ’60-’70-’80, precum Lincoln Continental - mașina lui Don Vito Corleone din filmul "Nașul / The Godfather", Jeep Wyllis din serialul "M.A.S.H.", și modelul de Ford Mustang condus de Jim Morrison în "HWY: An American Pastoral", dar și BMW 760Li, fosta mașină a Regelui Mihai, și Monopostul Ferrari F399, condus de Michael Schumacher la Mondialele din 1999. 


În cadrul licitației, vor mai fi scoase la vânzare, printre altele, o torță de la Olimpiada din 1972, de la Munchen, și un brevet de merit cu parafa lui Adolf Hitler.



Comentează știrea

Gabi
22 august 2012
Multumim pentru acest articol inutil

Stimati jurnalisti, unde se duce cititorul Dumneavoastra sa vada masinile de colectie, la Mamaia? Dumneavoastra va cititi articolele?

haihui
22 august 2012
corect

Are dreptate Gabi. Asta căutam și eu, unde are loc expoziția, informație ce lipsește.

Răspuns la: Multumim pentru acest articol inutil
Adăugat de : Gabi, 22 august 2012
Stimati jurnalisti, unde se duce cititorul Dumneavoastra sa vada masinile de colectie, la Mamaia? Dumneavoastra va cititi articolele?

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 22 August 2012
Stire din Economie : Euro, puțin mai slab decât ieri
Miercuri, 22 August 2012
Stire din Economie : Dolarul american intră la apă!
Pagina a fost generata in 2.5415 secunde