Nebunia BLACK FRIDAY. Unii au făcut reduceri și de 99%!

1358
1
Nebunia BLACK FRIDAY. Unii au făcut reduceri și de 99%! - blackfriday-1353662670.jpg

Articole de la același autor

Cine a pus deja mâna pe tableta, telefonul, mașina de spălat ori frigiderul mult dorit la prețuri care au intrat la apă? Încă de astă-noapte, ori din dimineața aceasta (în funcție de programul impus de comerciant), site-urile a zeci de magazine, dar și sediile acestora (acolo unde este cazul), au fost luate cu asalt cu ocazia Black Friday 2012. Cu ce profit se vor alege aceștia, la sfârșitul zilei, când vor trage linie, dar și cât de mulțumiți vor fi cumpărătorii, rămâne de văzut. Din păcate, numeroși împătimiți ai cumpărăturilor, care vroiau neapărat un anumit produs, la preț redus, însă, s-au plâns încă de zilele trecute că fie prețurile au crescut simțitor, peste noapte, fie că respectivul produs a dispărut și a apărut altul similar, dar la cu totul alt preț.

Așadar, cei care nu s-au "pregătit" în prealabil, urmărind cu atenție un anumit produs, au toate șansele să nu facă absolut nicio afacere, ci să dea aceeași sumă pe care ar fi achitat-o și în urmă cu o lună, două. Dar cum nu tre-buie să generalizăm, spor la shopping pentru cei care nu s-au trezit cu noaptea în cap! Vestea bună este că la această ediție a Black Friday s-au înscris în "competiție" nu doar lanțurile de retail electro - IT, cu telefoane, televizoare, frigidere, hote și alte asemenea produse, care au avut o cerere mare anul trecut, dar și tot soiul de firme care activează în domenii ca turism, auto, sănătate, sau magazine de covoare, flori, scule, poșete, haine ori cărți, iar lista este una destul de lungă. 


Constănțenii care își doresc o vacanță pot astăzi cumpăra pachete și cu 40% mai ieftine, sau cel puțin așa se laudă mai multe agenții de turism care s-au alăturat campaniei Black Friday 2012. Reducerile vizează toate destinațiile sezonului estival 2013, însă acestea sunt valabile și pentru stațiunile montane interne, dar și pentru destinații din străinătate, de exemplu Grecia, Turcia sau Bulgaria.

Reducere de 99%

Și dentiștii se laudă cu prețuri mai bune. Un lanț de clinici a anunțat reduceri chiar și de 99% la serviciile pe care le oferă, dar pentru a beneficia de ele constănțenii trebuie să facă un drum de Capitală. Din "oferta" de Black Friday nu lipsesc nici articolele pentru copii: cărucioare și scaune auto, premergătoare, scaune de masă, pătuțuri, dar și umidificatoare, aparate aerosoli și multe altele. Și în cazul acesta, ca și al celorlalte magazine care comercializează tot felul de obiecte prețurile exacte s-au aflat abia în această dimineață, marea majoritate preferând să avanseze doar procente în ceea ce privesc reducerile.

Sărbătoare și în malluri și magazine

Și magazinele mari și mallurile din Constanța sărbătoresc Black Friday. De exemplu, City Park Mall a pregătit pentru astăzi o serie de surprize speciale pentru toți clienții săi. Astfel, magazinele oferă reduceri exclusive, între 30% și 70%, ori produse cadou, iar artiști cunoscuți vor concerta pe scena amplasată la Lake Level, lângă lifturile panoramice: Anda Adam, începând cu ora 20.00, dar și Alex Velea de la ora 22.00. În plus, pe tot parcursul zilei, un MC oferă premii surpriză. Pe lângă shopping, de Black Friday la City Park Mall constănțenii au parte de zumba, teatru de păpuși pentru copii, atelier de creație, face painting, spectacole de dans, acrobați profesioniști, dar și alte surprize. 


Comentează știrea

FONDURI NERAMBURSABILE UE
23 noiembrie 2012
FONDURI UE

2013 este anul in care Fondurile NERAMBURSABILE Europene se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5549 secunde