Mutări la vârful KMG International. Se schimbă structura de conducere a Grupului

297
KMG International își schimbă structura de conducere, numindu-l pe Cătălin Dumitru în funcția de prim vicepreședinte operațiuni și pe Alexey Golovin în funcția de vicepreședinte dezvoltare corporativă și strategie a Grupului.

Azamat Zhangulov, actualul prim vicepreședinte al KMG International, a fost promovat în funcția de prim vicepreședinte vânzări și marketing în cadrul KazMunayGas, compania națională de petrol și gaze a statului Kazahstan, acționarul unic al KMG International. Cu o experiență de 15 ani în industria petrolieră, Azamat Zhangulov s-a alăturat Grupului KMG International în 2012, când a fost numit director general adjunct pe probleme financiare. Din poziția de prim vicepreședinte al KMG International, Azamat Zhangulov a coordonat strategia pe termen lung și dezvoltarea corporativă a Grupului, conform obiectivelor de business ale acționarului unic.

Noul vicepreședinte al KMG International, Alexey Golovin, va prelua responsabilitățile pentru dezvoltare corporativă și strategie a Grupului, coordonând dezvoltarea strategică, proiectele de fuziuni și achiziții, relațiile publice și relațiile cu autoritățile guvernamentale și acționarul unic.

Cătălin Dumitru, care a ocupat anterior funcția de vicepreședinte responsabil cu activitatea operațională în cadrul KMG International, preia poziția de prim vicepreședinte al KMG International, continuând să fie responsabil de întregul lanț operațional al Grupului.

"Alexey Golovin și Cătălin Dumitru au dovedit calități manageriale de excepție și sunt convins că din noile poziții vor continua să aibă o contribuție semnificativă la dezvoltarea grupului. Activitatea operațională coordonată de Cătălin Dumitru a avut o contribuție majoră la revenirea pe profit a Grupului în ultimii trei ani, în timp ce Alexey Golovin și-a îndeplinit cu succes atribuțiile în diversele poziții deținute în cadrul Grupului, astfel că noua structură de conducere este bine poziționată pentru a asigura îmbunătățirea în continuare a profitabilității KMG International", a declarat Zhanat Tussupbekov, directorul general executiv (CEO) al KMG International.

El a adăugat: "Îi mulțumesc lui Azamat Zhangulov pentru colaborarea fructuoasă din ultimii patru ani și pentru rezultatele excelente, obținute în pofida unui mediu plin de provocări. Îi doresc să își îndeplinească cu succes obiectivele din noua sa poziție".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3819 secunde