Murighiolul a găzduit o reuniune europeană dedicată acvaculturii

177
Murighiolul a găzduit o reuniune europeană dedicată acvaculturii - murighiolulagazduitoreuniuneeuro-1562016811.jpg

Articole de la același autor

România a găzduit reuniunea informală a directorilor generali și atașaților pentru pescuit. Evenimentul organizat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, împreună cu Agenția Națională pentru Pescuit și Agricultură, a avut loc în Delta Dunării, la Murighiol, în județul Tulcea.


Au participat reprezentanți ai tuturor statelor membre ale Uniunii Europene, ai Comisiei Europene precum și ai Secretariatului General al Consiliului Uniunii Europene.


Dezbaterile au fost centrate pe provocările și oportunitățile de dezvoltare a acvaculturii în Uniunea Europeană, analizându-se măsurile întreprinse pentru sprijinirea sectorului acvaculturii la nivel comunitar.


În programul reuniunii a fost inclusă și vizitarea, la bordul ambarcațiunilor, a unor ecosisteme naturale, pentru ca oaspeții din statele membre să cunoască bogăția faunei si florei din Delta Dunării. Delta Dunării este a treia ca mărime din Europa și se află pe locul 22 la nivel mondial. Aici sunt întâlnite 30 de habitate protejate la nivel european, dintre care 8 sunt strict protejate, unele dintre acestea fiind întâlnite doar în România. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2405 secunde