€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Mozaic economic

Ştire online publicată Miercuri, 04 Aprilie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) avertizează asupra tentativelor de colectare frauduloasă a unor date confidențiale. Instituția recomandă tuturor reprezentanților operatorilor economici să ignore orice comunicări neoficiale sau solicitări de date confidențiale care pretind că provin de la ANAF, dar sunt transmise de la adrese de email cu origine îndoielnică.

x x x

Președintele Institutului Național de Statistică, Tudorel Andrei, a fost ales în funcția de vicepreședinte al Comisiei de Statistică a Organizației Națiunilor Unite. Alegerea a avut loc cu ocazia celei de‐a49‐a sesiuni plenare a acestui organism. Profesorul Tudorel Andrei va deține această funcție timp de un an, respectiv până la următoarea sesiune plenară din martie 2019.

x x x

Consiliul Concurenței a pus în consultare publică angajamentele formulate de Glebi Holdings PLC, companie a grupului Penta, pentru a elimina îngrijorările concurențiale identificate în contextul

preluării A&D Pharma Holdings NV. Atât Glebi Holdings PLC, cât și A&D Pharma Holdings NV sunt active în România atât în sectorul comercializării cu amănuntul, cât și cu ridicata al produselor farmaceutice și parafarmaceutice.

x x x

Bursa de Valori București (BVB), cea mai importantă instituție a pieței locale de capital, continuă pentru al patrulea an la rând seria de seminarii „Fluent în Finanțe”, evenimente gratuite de educație financiară care au loc la nivel național și care se adresează persoanelor fizice interesate să descopere oportunitățile oferite de piața de capital și să devină investitori.

x x x

„Fluent în Finanțe” este o platformă extinsă de educație financiară din România și include mai multe segmente, printre care videoclipuri educaționale, un modul de eLearning, glosar de termeni, test de cunoștinte, dar și o hartă interactivă a companiilor de brokeraj autorizate.x x x

x x x

Până în prezent, 40 de companii și 17 universități din București și din țară au introdus cursurile „Fluent în Finanțe” pentru angajații și studenții lor. Astfel, peste 170 de seminarii, dintre care 19 exclusiv pentru persoanele fizice, la care au participat 10.000 de oameni au fost ținute până la această dată, ca parte a celei mai importante

mișcări de susținere a educației financiare în rândul populației derulate de Bursa de Valori București.

x x x

Cotațiile barilului de petrol sunt în creștere. Pe data de 3 aprilie 2017, la ora 11, pe contractele futures, bursa din Londra a afișat o cotație de 67,97 dolari pe baril, cu 0,33 dolari, respectiv 0,5%, mai mare decât în ziua precedentă. Cotațiile la contractele spot au stagnat la 63,83 dolari. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7281 secunde