Mozaic economic

149
Mozaic economic - mozaiceconomic-1509721778.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat vineri, 3 noiembrie 2017, în Parlament, o modificare legislativă cu impact major în domeniul fiscal. Neplata de către angajatori a contribuțiilor salariaților va fi infracțiune. Modificarea va fi făcută fie printr-o OUG, fie printr-o lege, existând aprobarea coaliției de guvernare, în acest sens.

x x x

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, i-a demis vineri,3 noiembrie 2017, pe Marin Aldea - directorul general al Metrorex și pe Liviu Daniel Dinu -directorul de exploatare al companiei. Totodată, ministrul a dispus și o anchetă la metrou.

x x x

Gala Topului Național al Firmelor 2017 va avea loc în data de 9 noiembrie 2017, la Romexpo (București), pavilioanele C2-C3, începând cu ora 17.00. La ediția a XXIV-a a Topului Național al Firmelor, circa 12.400 de companii sunt clasate în primele 10 locuri din diferite sectoare de activitate.

x x x

Inspectorii antifraudă au constatat în urma verificării a 46 de operatori economici că a fost creat un circuit de tranzacționare fictivă de bunuri și servicii, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale, prin diminuarea bazei impozabile a profitului și deducerea nelegală a TVA. Prejudiciul adus bugetului general consolidat al statului este în sumă de 7.125.369 lei. Totodată, au fost sesizate organele de cercetare penală.

x x x

Înscrierile online în cadrul ediției 2017 a programului de susținere a meșteșugurilor și artizanatului se vor deschide luni, 6 noiembrie 2017, începând cu ora 10:00, pe site-ul www.aippimm.ro.

x x x

Republicanii din Congresul american au dezvăluit detalii din proiectul de reformă fiscală. Reduceri el de impozite considerate drept istorice devin, un obiectiv major al președintiei lui Donald Trump. Marile linii ale reformei sunt: scăderea impozitului pe companii de la 35 la 20% și reducerea impozitului pe venituri, care va trece de la șapte la patru tranșe (plus tranșa "zero"). Totodată, va fi lansata o mare simplificare fiscala, cu desființarea unei serii de deduceri. Americanii nu își vor mai putea deduce pensiile alimentare plătite, costurile de mobilitate profesională, importante cheltuieli medicale și altele. Se mențin câteva mari deduceri (dobânzile la creditele ipotecare, impozitele locale etc), dar unele sunt plafonate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3441 secunde