€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Misiune economică de promovare în SUA a produselor românești de IT&C

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 Iunie 2019. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
20 de companii vor pleca în misiune economică în SUA, în vederea promovării produselor românești din domeniul IT&C. Delegația României este condusă de secretarul de stat Paula Pîrvănescu. Firmele românești vor participa la două evenimente de marcă, SelectUSA Investment Summit, ce va avea loc la Washington DC în perioada 10 - 12 iunie 2019, și SelectUSA Spin-off, ce se va desfășura la San Francisco în zilele de 13 și 14 iunie.


Cu această ocazie, la Baltimore, vor fi organizate întâlniri cu reprezentantul US Commercial Service și companii din zonă.
Obiectivele principale ale misiunii sunt: creșterea vizibilității firmelor românești din industria IT&C (unul dintre domeniile în care țara noastră este competitivă pe plan internațional), promovarea produselor românești din domeniul industriei tehnologiilor inovative, identificarea de noi oportunități de afaceri și stabilirea unor parteneriate de lungă durată.


Companiile care vor promova IT-ul românesc în Statele Unite sunt: Mahal Trade SRL, Web Win Group Net SRL, Coduck Brothers SA, Gemini Solutions SRL, Kineto Tech Rehab SRL, CBN IT Software Solutions SRL, Connections Consult SRL, Aggranda Solutions SRL, Romanian Security Systems SRL, Holistion Software Consulting SRL, Zitec Com SRL, Tremend Software Consulting SRL, Thecon SRL, Special Travel Experiences SRL, Danirom Company SRL, CMD Software Espresso SRL-D, Softsynergy SRL, Circle Technologies SRL, Finacon International Consulting SRL ți Linnify SRL.


Misiunea economică se desfășoară în cadrul Programului de susținere și promovare a exportului cu finanțare parțială de la bugetul de stat și este organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii – ANIS. Misiunea economică beneficiază de o finanțare de la bugetul de stat de 505.595 lei cu TVA.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7418 secunde