Ministrul turismului se întâlnește cu hotelierii de pe litoral

242
Ministrul turismului  se întâlnește  cu hotelierii  de pe litoral - ministrul-1487872168.jpg

Articole de la același autor

Câteva evenimente de mare interes pentru industria turismului, dar nu numai, organizate de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, preced viitorul sezon estival.

Reprezentanții firmelor de turism sunt invitați să participe la simpozionul "Turismul pe litoralul românesc în sezonul 2017", care va avea loc vineri, 3 martie 2017, începând cu ora 11, la Sala de Conferințe a Pavilionului Expozițional Constanța. Vor fi discutate problemele de rezolvat până la deschiderea sezonului estival, precum și alte subiecte de interes pentru reprezentanții din domeniul turismului.

Lucrările simpozionului vor fi deschise de Mircea-Titus Dobre, ministrul turismului. Sunt așteptați să participe: primarii localităților de pe litoral, reprezentanții patronatelor hoteliere, ai autorităților locale, manageri din domeniul ospitalității precum și reprezentanții agențiilor de turism care valorifică oferta litoralului românesc.

În perioada 2 - 5 martie 2017, la Pavilionul Expozițional Mamaia, au loc două manifestări expoziționale de tradiție: Salonul de dotări hoteliere și alimentație publică litoral 2017 și Târgul de mobilă 2017 "Totul pentru casă și familie". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5092 secunde