€ 4.7558
£ 5.4847
$ 4.1758

Mai multe ştiri online:

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, prezidează o „ședință de lucru” la Prefectura Constanța

Ştire online publicată Vineri, 11 Octombrie 2013. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Astăzi, 11 octombrie 2013, începând cu ora 13.45, ministrul transporturilor Ramona Mănescu, va conduce o „ședință de lucru” la sediul Prefecturii Constanța. Va fi discutată activitatea desfășurată de regionala CFR, Administrația Porturilor Maritime Constanța și a Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile. La întrevedere vor lua parte reprezentanții acestor companii. 
Ministrul transporturilor, Ramona Mănescu, ar fi trebuit să se întâlnească astăzi și cu liderii Organizației Patronale „Operatorul Portuar” și ai Federației Naționale a Sindicatelor Portuare, după cum se convenise în urmă cu o săptămână, la întâlnirea de la minister. 


Nu numai că respectiva întâlnire nu va avea loc, dar reprezentanții comunității portuare nu au fost invitați nici măcar la întâlnirea de la prefectură. 


Care este rostul „ședinței de lucru”, cu conducerile a trei unități de transporturi, care au probleme atât de diverse? Este puțin probabil că o asemenea reuniune va fi constructivă, eficientă. 


O altă întrebarea este: de ce nu discută Ramona Mănescu cu fiecare companie în parte, dacă este, într-adevăr, preocupată de soarta lor și dorește să le sprijine în rezolvarea problemelor? De ce a ales ca loc al discuțiilor Prefectura, în loc să meargă în portul Constanța? S-a temut, cumva, de o întâlnire cu portuarii?
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8452 secunde