Ministrul Transporturilor laudă managementul administrației portului Constanța

224
Ministrul Transporturilor laudă managementul administrației portului Constanța - ministrultransporturilorlaudaman-1533822311.jpg

Articole de la același autor

Referindu-se la portul Constanța, ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a afirmat în seara de 8 august 2018, că acesta este un foarte important motor de dezvoltare economică, întrucât poate atrage fluxuri de mărfuri care să dea de lucru multor români.

"Ministerul este foarte concentrat pe modernizarea portului Constanța și crearea pieței pe care acesta o merită", a spus Lucian Șova. În acest sens, el a menționat eforturile depuse pentru a determina Bulgaria să își îndeplinească obligațiile privind dragajul pe Dunăre, lucrări realizate cu finanțare europeană.

"Portul Constanța este foarte atractiv. Managementul său generează atractivitate, fiind foarte bine conectat cu administrațiile altor porturi din zona asiatică a Mării Negre. Se dezvoltă parteneriate și se pregătesc proiecte. Există o mare atractivitate pentru operatorii de cereale și combustibil pentru portul Constanța", a spus ministrul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 August 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Vineri, 15 Iunie 2018
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Vineri, 16 Februarie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.379 secunde