€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Ministrul Petre Daea a condus ultimul Consiliu AgriFish în calitate de președinte

Ştire online publicată Joi, 20 Iunie 2019. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Ministrul Petre Daea a condus, la Luxemburg, lucrările reuniunii Consiliului Uniunii Europene Agricultură și Pescuit. Principalele teme aflate pe agenda Consiliului au vizat deliberări legislative referitoare la Regulamentul privind Fondul european pentru pescuit și afaceri maritime (FEAMAP) - Abordare generală parțială, precum și Raportul de progrese asupra pachetului de reformă a pieței agricole comune post-2020. 


De asemenea, în cadrul Consiliului a avut loc un raport din partea Comisiei Europene asupra situației politicii comune în domeniul pescuitului, această comunicare asigurând cadrul necesar în vederea aplicării principiilor politicii comune a pescuitului. În acest context, Comisia va înainta propunerile cotelor de pescuit pentru 2020 în viitoarele regulamente și se vor desfășura schimburi de opinii despre activitățile de pescuit din 2020. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3875 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7272 secunde