€ 4.667
£ 5.2812
$ 4.0662

Mai multe ştiri online:

Ministrul Felix Stroe l-a demis pe directorul Companiei CFR Infrastructură

Ştire online publicată Miercuri, 25 Octombrie 2017. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a decis să-l schimbe din funcție pe Marius Chiper, directorul Companiei CFR SA. Șeful Transporturilor este indignat că trenul cu care a plecat de la București la Deva a avut o întârziere de aproape o oră. El a declarat că nu mai tolerează lipsa de respect față de călători, decretând „toleranță zero” la Căile Ferate Române. Marius Marian Chiper este director interimar din 2015.

În comunicatul transmis de biroul de presă al Ministerului Transporturilor se precizează că decizia a apărut ca urmare a analizei efectuate de către ministru încă de la preluarea mandatului.

Din analiza activității a reieșit proasta administrare și gestionare a rețelei de cale ferată, a întârzierilor nejustificate și neanunțate la timp călătorilor, dar și a situației din cadrul CFR Infrastructură.

„Calea ferată trebuie revitalizată. Nu tolerez întârzierile nejustificate, proasta gestionare a infrastructurii CFR și lipsa de respect față de călători. Decizia schimbării conducerii CFR Infrastructură vreau să fie un prim semnal că lucrurile nu mai pot continua în această manieră. Funcționarii sunt în slujba cetățenilor și nu invers, acesta este un crez la care nu voi renunța. CFR era considerată, pe vremuri, a doua armată a țării și aș vrea să îi readuc faima de odinioară”, a declarat ministrul Felix Stroe.

Luni, 23 octombrie 2017, Felix Stroe i-a demis pe directorul Regionalei Căi Ferate București și pe șeful Gării de Nord.

În ultimii 27 de ani, Stroe este primul ministru al Transporturilor care s-a apucat să facă ordine la Căile Ferate, fiind și singurul care a avut curaj să intre în Gara de Nord și să meargă cu trenul. Rămâne de văzut dacă în urma schimbării șefilor, gările vor fi mai curate, iar trenurile vor respecta orarul.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 22 octombrie Foto : VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA! 52276 vizite, 0 comentarii VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA!
Sport
sambata, 20 octombrie Foto : DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI 50378 vizite, 0 comentarii DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI
Cultură-Educație
sambata, 20 octombrie Foto : Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră 8928 vizite, 0 comentarii Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră
Social
luni, 22 octombrie Foto : Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța! 8676 vizite, 0 comentarii Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7912 secunde