Ministrul Eugen Teodorovici participă la reuniunea ECOFIN

228
Ministrul Eugen Teodorovici participă la reuniunea ECOFIN - ministruleugenteodorovici-1541433180.jpg

Articole de la același autor

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, participă la reuniunile Consiliului ECOFIN și ale EUROGROUP în format extins, ce au loc la Bruxelles, în perioada 5-6 noiembrie 2018.

Pe agenda Consiliului ECOFIN figurează teme precum impozitarea serviciilor digitale, raportul anual al Curții de Conturi Europene (ECA) privind execuția bugetului Uniunii Europene pentru exercițiul financiar 2017, concluziile privind statisticile UE, concluziile privind finanțarea schimbărilor climatice.

Ministrul Finanțelor va participa și la conferința "Piața unică factor determinant al investițiilor în Europa", organizată de Comisia Europeană în parteneriat cu European Political Strategy Center.

În marja reuniunii ECOFIN, ministrul Teodorovici va avea o serie de întâlniri, cu Jean Arthuis, președintele comisiei pentru bugete din Parlamentul European, Caroline Nagtegaal și Eider Gardiazabal Rubial – raportori ai Parlamentului European pentru Programul de Sprijin pentru Reforme, cu Roberto Gualtieri, președintele Comisiei pentru afaceri economice și monetare din Parlamentul European. Discuțiile vor viza prioritățile României cu privire la Președinția Consiliului UE în primul semestru din 2019, precum și viitorul Cadru Financiar Multianual al UE.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5107 secunde