Ministrul economiei:" Sistemul Energetic Național funcționează la parametri optimi"

119
Ministrul economiei:

Articole recomandate



Sistemul Energetic Național funcționează la parametri optimi și nu sunt probleme de aprovizionare în aceste momente, afirmă ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.


"În aceste momente nu există probleme, iar Sistemul Energetic Național funcționează la parametri optimi. În fiecare companie s-au luat măsurile necesare pentru a-i proteja pe angajați, care fac o muncă esențială în această perioadă de criză, pentru fiecare dintre noi", a declarat Virgil Popescu, conform unui comunicat remis, conform agerpres.ro.


Totodată, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a subliniat că cei care lucrează pentru buna funcționare a Sistemului Energetic Național reprezintă o echipă de profesioniști, care efectuează "o muncă vitală în această perioadă".


"Ei sunt cei care ne permit că avem căldură în case, energie electrică și gaze, care acum sunt esențiale pentru spitale, dar și pentru fiecare român în parte. Indiferent dacă vorbim despre sectorul de producție, transport sau distribuție, avem de-a face cu oameni cu un profund sentiment al datoriei și al responsabilității față de comunitate. Munca lor este vitală în aceste momente și vreau să mulțumesc fiecăruia în parte pentru devotamentul pe care-l dovedesc. Sunt o mulțime de eroi tăcuți în această perioadă, care se află în prima linie, care fac ca țara, societatea și economia să funcționeze cât de cât normal, iar noi le datorăm măcar un gând de recunoștință", a spus Virgil Popescu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0508 secunde