€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Ministrul de Finanțe, anunț de ultimă oră despre pensii, salarii și taxa auto

Ştire online publicată Marţi, 11 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, explică circulara care a umblat pe la toate agențiile statului, în care se cerea reducerea cheltuielilor. El spune că nu vor avea loc reduceri de personal sau salariale, ci se încearcă, de fapt, o eficientizare a cheltuielilor statului.


Acesta a dat asigurări că, cel puțin pentru anul acesta există fondurile necesare pentru plata pensiilor și a salariilor.


"Până la final de ani sunt bani de pensii și de salarii. Vrem să vedem dacă sunt necesare creșteri de cheltuieli.", spune ministrul.


Teodorovici contrazice și declarațiile celor de la Ministerul Culturii, care și-au redus bugetul cu 30%, la cererea expresă a Ministerului de Finanțe. El a spus că agențiile au bani până la sfârșitul anului, iar la următoarea rectificare bugetară va fi propus un alt buget.


De asemenea, Eugen Teodorovici a spus că, mâine, în ședința de guvern, va fi suplimentată suma pentru taxa auto. Și programul O casă, o familie va continua, în pofida faptului că reprezentanții Fondului Monetar Internațional au cerut sistarea sau măcar reducerea lui.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6352 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3873 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.743 secunde