Ministerul Turismului modifică modul de promovare a brandului național de turism. Ce programe au fost propuse pentru a fi promovate

174
Ministerul Turismului modifică modul de promovare a brandului național de turism. Ce programe au fost propuse pentru a fi promovate - 149924articol-1348243226.jpg

Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT) a decis modificarea modului de promovare a brandului național de turism, prin trecerea de la promovarea axată pe eveniment la una bazată pe serviciile turistice prestate de industria de profil, informează Mediafax.ro.
Un comunicat al instituției arată că, una dintre modificări se referă la promovarea, sub umbrela brandului de turism al României, a campaniilor de oferte speciale propuse de operatorii din turism.
Totodată, menționează Mediafax.ro, prima campanie care ar putea beneficia de noul mod de promovare a brandului este "Vacanță în țara mea".
Alte programe propuse pentru a fi promovate în cadrul acestui pachet sunt "O săptămână de refacere", "Decada Balneară", "Hai la băi - wellness medical", "Litoralul pentru toți" sau "O săptămână la munte", informează aceeași sursă.


Citește mai mult...


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Turism cultural, pe Strada de C’Arte
Pagina a fost generata in 0.4561 secunde