Ministerul Fondurilor Europene începe anul cu… amânări de proiecte

151
Ministerul Fondurilor Europene începe anul cu… amânări de proiecte - ministerulfonduriloreuropene-1453737942.jpg

Articole de la același autor

Direcția Generală Programe Capital Uman din cadrul Ministerului Fondurilor Europene a anunțat că se amână deschiderea sistemului informatic MySMIS2014 pentru cererile de propuneri de proiecte privind "Dezvoltarea locală integrată în comunitățile marginalizate rome" și "Sprijin pregătitor pentru animarea comunității din cadrul orașelor cu populație peste 20.000 de locuitori". Decizia vine ca urmare a identificării unor elemente ce necesită îmbunătățiri și simplificare în operaționalizarea sistemului informatic MySMIS2014, elemente sesizate în urma testării finale a acestuia, se arată în comunicatul dat publicității.


Ministerul Fondurilor Europene va informa în cel mai scurt timp potențialii beneficiari ai acestor cereri de proiecte cu privire la calendarul revizuit al perioadei de depunere a cererilor de finanțare aferente.


Prin intermediul sistemului MySMIS2014, Ministerul Fondurilor Europene urma să primească, în perioada 25 noiembrie 2015 - 25 ianuarie 2016, propuneri de proiecte pentru cele două programe.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1913 secunde