Mihai Daraban, prezent la Adunarea extraordinară a Eurochambers

250
Mihai Daraban, prezent la Adunarea extraordinară a Eurochambers - mihaidarabanprezentlaadunareaext-1548858852.jpg

Articole de la același autor

Mihai Daraban - președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) a participat, astăzi, la Adunarea extraordinară a membrilor Eurochambers, desfășurată la Sediul TOBB din Bruxelles.

Cu această ocazie, Mihai Daraban a avut o întâlnire de lucru cu comisarul european pentru buget și resurse umane, Gunther Oettinger, pe tema sprijinului financiar acordat întreprinderilor mici și mijlocii.

"Ca membru Eurochambers, Camera de Comerț și Industrie a României militează pentru acordarea unui sprijin mai substanțial pentru întreprinderile mici și mijlocii, raportat la viitorul cadru financiar multianual, prin programele europene specifice, COSME+ și ERASMUS+. Ne dorim, de asemenea, ca aceste programe să fie concentrate pe formarea profesională, obiectiv pe care CCIR îl urmărește cu consecvență", a declarat președintele CCIR.

Această întâlnire vine în urma vizitei oficiale făcută de comisarul european la București, la finele anului trecut, cu prilejul căreia acesta a declarat: "O aprobare rapidă a viitorului cadru bugetar multianual al Uniunii Europene de către liderii naționali și de Parlamentul European va arăta dacă Europa mai este capabilă de acțiune în fața unor asemenea provocări". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8013 secunde