Mai multe ştiri online:

Mihai Daraban, prezent la Adunarea extraordinară a Eurochambers

Ştire online publicată Miercuri, 30 Ianuarie 2019. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Mihai Daraban - președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) a participat, astăzi, la Adunarea extraordinară a membrilor Eurochambers, desfășurată la Sediul TOBB din Bruxelles.

Cu această ocazie, Mihai Daraban a avut o întâlnire de lucru cu comisarul european pentru buget și resurse umane, Gunther Oettinger, pe tema sprijinului financiar acordat întreprinderilor mici și mijlocii.

„Ca membru Eurochambers, Camera de Comerț și Industrie a României militează pentru acordarea unui sprijin mai substanțial pentru întreprinderile mici și mijlocii, raportat la viitorul cadru financiar multianual, prin programele europene specifice, COSME+ și ERASMUS+. Ne dorim, de asemenea, ca aceste programe să fie concentrate pe formarea profesională, obiectiv pe care CCIR îl urmărește cu consecvență”, a declarat președintele CCIR.

Această întâlnire vine în urma vizitei oficiale făcută de comisarul european la București, la finele anului trecut, cu prilejul căreia acesta a declarat: „O aprobare rapidă a viitorului cadru bugetar multianual al Uniunii Europene de către liderii naționali și de Parlamentul European va arăta dacă Europa mai este capabilă de acțiune în fața unor asemenea provocări”. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7367 secunde