Mihai Daraban, președintele CCIR, conferențiază la Ambasada Canadei în România

286
Mihai Daraban, președintele CCIR, conferențiază la Ambasada Canadei în România - mihaidarabanlaambasadacanadeinro-1505824712.jpg

Articole de la același autor

Ambasada Canadei în România organizează joi, 21 septembrie 2017, o conferință de presă, în contextul intrării provizorii în vigoare a acordului economic și comercial cuprinzător dintre Uniunea Europeană și Canada (CETA). Evenimentul va avea loc începând cu ora 10:00, la sediul Ambasadei Canadei din strada Tuberozelor nr. 1-3 Sector 1, București.


Conferința va fi susținută de ambasadorul Canadei în România, Kevin Hamilton, alături de Sterică Fudulea, secretar de stat din cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, și de președintele Camerei de Comerț și Industrie a Romȃniei, Mihai Daraban.


Acordul Economic și Comercial Cuprinzător dintre Uniunea Europeană și Canada (CETA) va crea oportunități noi și de anvergură atât pentru statele Uniunii Europene, cât și pentru Canada. Pe lângă reducerea tarifelor la exportul bunurilor, CETA va da un impuls important și exportului de servicii și investițiilor dintre Canada și România, va permite recunoașterea reciprocă a calificărilor profesionale, va crește competitivitatea companiilor românești pe piața canadiană și va reduce costurile pe care le au companiile atunci când exportă, fără a periclita standardele curente privind protecția mediului și drepturile angajaților. De asemenea, acordul va genera oportunități semnificative pentru oamenii de afaceri români care doresc să dezvolte proiecte cu parteneri canadieni.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.418 secunde