Mihai Daraban, președintele CCIR: "65% din mediul de afaceri este în favoarea acțiunilor DNA"

282
1
Mihai Daraban, președintele CCIR:

Articole recomandate

Un procent de 65% din mediul de afaceri este în favoarea acțiunilor Direcției Naționale Anticorupție (DNA) și foarte mulți încep să conștientizeze că, prin acțiunile DNA, există șanse de concurență loială, a declarat, astăzi, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, într-o conferință de specialitate.
"Dorim ca parteneriatul strategic cu SUA să se ducă în partea economică. Noi anul trecut, CCIR, împreună cu CSOP, am făcut un sondaj potrivit căruia 65% din mediul de afaceri este în favoarea acțiunilor DNA. Foarte mulți din mediul de afaceri au început să conștientizeze că prin acțiunile DNA încep să existe șanse de concurență loială. Vă vorbesc și în numele unei instituții care în urmă cu un an și jumătate sau mai bine a fost lovită de acest fenomen prin prezența unui om la conducere. Acest lucru trebuie recunoscut public", a spus Daraban.

El a precizat că la nivelul instituției s-a adoptat, recent, un cod de etică și integritate pentru salariați.

"Vrem să impulsionăm mediul de afaceri să adopte aceeași filosofie, să încercăm să diminuăm acest fenomen care face ca investițiile străine în România, investițiile americane să fie diminuate", a mai afirmat președintele CCIR.


Comentează știrea

Ghinuta Dabija
22 ianuarie 2016
oferta de lucru

Dacă te hotărăști să mergi înainte, spre țelul tău, trebuie să ai încredere în tine  însuți, să fii independent. Contează pe tine însuți. Asta scrie celebrul Colin  Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part­time  care vor să câștige bani în timpul liber, într­un proiect unic la nivel mondial.  Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT  la adresa de email  [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Octombrie 2015
Stire din Economie : Iohannis și Daraban au deschis Indagra
Marţi, 13 Octombrie 2015
Stire din Economie : "Parada" mobilei românești la Mamaia
Pagina a fost generata in 0.3619 secunde