Mihai Daraban - misiune economică în Kazakhstan

Vineri, 17 Mai 2019
316
Delegația oficială a Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) a participat joi, 16 mai, la deschiderea celei de-a XII-a ediții a Forumului Economic de la Astana, Kazakhstan. Eveniment a beneficiat de prezența unor experți internaționali de top în domeniul afacerilor, reuniți pentru a dezbate cele mai importante probleme cu care se confruntă economia mondială.


Președintele CCIR, Mihai Daraban, a avut întrevederi, la sediul Ambasadei României în Kazakhstan, cu Magzum Mârgazaliyev – vice-ministru și ministru al energiei și Roman Vassilenko – vice-ministru și ministru de externe, în vederea identificării soluțiilor optime în ceea ce privește facilitarea accesului oamenilor de afaceri români și kazahi pe cele două piețe de desfacere.


"Sunt deosebit de încântat să constat că există un interes real al guvernului kazah pentru consolidarea legăturilor economice existente, prin intermediul Comisiei mixte interguvernamentale care se reunește anual pentru a discuta și a identifica oportunitățile de consolidare a cooperării bilaterale. Companiile românești care activează în domenii legate de petrol și gaze sunt extrem de interesate să furnizeze echipamente specializate în Kazakhstan și să identifice potențialii parteneri pentru un joint-venture durabil", a declarat Mihai Daraban.


În cadrul Forumului Economic, președintele CCIR, Mihai Daraban, a susținut un discurs referitor la importanța cooperării dintre camerele de comerț naționale în vederea creșterii volumului schimburilor comerciale.
Delegația oficială a Camerei de Comerț și Industrie a României a desfășurat, în perioada 12-17 mai, un turneu economic în Asia Centrală.


Pagina a fost generata in 0.1616 secunde