Mihai Daraban conduce misiunea economică în Republica Tadjikistan

305
Mihai Daraban conduce misiunea economică în Republica Tadjikistan - mihaidarabanconducemisiuneeconom-1557952636.jpg

Articole de la același autor

Delegația Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) continuă în Republica Tadjikistan misiunea economică desfășurată în țări din Asia Centrală. Mihai Daraban - președintele CCIR, a avut marți, 14 mai 2019, o întrevedere de lucru cu ministrul adjunct al Comerțului și Dezvoltării Economice al Republicii Tadjikistan, Tojiddin Jurazoda, în scopul întăririi relațiilor economice dintre cele două state.
Cea de-a doua parte a misiunii economice a fost rezervată vizitei la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Tadjikistan, unde Mihai Daraban, alături de omologul său, Dzumakhonzoda Dzamshed Dzurakhon, a semnat acordul de colaborare între cele două camere Naționale, în vederea stabilirii cadrului de lucru și a liniilor directoare în ceea ce privește dezvoltarea relațiilor comerciale.


"Atât România cât și Republica Tadjikistan își bazează o bună parte din economie pe sectoarele energiei, petrolului și gazului, acestea fiind unele dintre cele mai solide motoare de creștere sustenabilă, datorită companiilor specializate care au investit în know-how și cercetare. Astfel, putem stabili parteneriate durabile, pe termen lung și putem genera produse cu o valoare adăugată mare. Inițiative precum forumuri de afaceri, misiuni economice și sesiuni B2B vor stimula dialogul dintre companiile din România și Asia Centrală care doresc să-și dezvolte și să-și extindă activitatea pe plan internațional", a declarat Mihai Daraban.


Delegația oficială a Camerei de Comerț și Industrie a României desfășoară, în perioada 12-17 mai, un turneu economic în Asia Centrală. După vizitele de lucru întreprinse în Republica Kârgâzstan și cea din Republica Tadjikistan, urmează participarea la Forumul Economic internațional care va avea loc în Republica Kazakhstan. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
Stire din Economie : Forumul de Afaceri România – Vietnam
Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
Stire din Economie : Acord de cooperare între CCIR și Tunisia
Miercuri, 10 Aprilie 2019
Stire din Economie : Forumul de Afaceri România - Tunisia
Pagina a fost generata in 1.2522 secunde