€ 4.7607
£ 5.5053
$ 4.2327

Mai multe ştiri online:

Mihai Daraban a deschis Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Astăzi, în prezența lui Mihai Daraban - președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), a avut loc deschiderea celei de-a XXVII-a ediții a BIFE-SIM – Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii. Evenimentul este organizat de Romexpo (București) în parteneriat cu CCIR și Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR).


La târg participă peste 250 de expozanți, din România și din străinătate, din țări precum: Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Italia, Moldova, Polonia, Turcia, Belgia, Elveția și Italia. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2810 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1373 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1040 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.0319 secunde