€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Mihai Daraban a deschis Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Astăzi, în prezența lui Mihai Daraban - președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), a avut loc deschiderea celei de-a XXVII-a ediții a BIFE-SIM – Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii. Evenimentul este organizat de Romexpo (București) în parteneriat cu CCIR și Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR).


La târg participă peste 250 de expozanți, din România și din străinătate, din țări precum: Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Italia, Moldova, Polonia, Turcia, Belgia, Elveția și Italia. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3771 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7592 secunde