Mihai Daraban a deschis Târgul Agro Pitești - ediția 2019

Joi, 09 Mai 2019
145
Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), a participat, ieri, la deschiderea oficială a celei de-a patra ediții a Târgului de Echipamente și Utilaje Agricole Agro Pitești. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, în parteneriat cu CCIR, Romexpo și Ambasada Republicii Cehe. 


Ediția din acest an aduce, în premieră, în România, o secțiune dedicată mediului academic, în cadrul târgului fiind găzduite două conferințe ale Institutului Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Hidraulică și Pneumatică. De asemenea, fermierii din România au ocazia să admire, tot în premieră, exemplare din rasa Black Angus. 


"Sectorul agricol are o importanță deosebită pentru economia românească, țara noastră având a șasea cea mai mare suprafață agricolă utilizată dintre țările Uniunii Europene, cu aproape 14 milioane de hectare, și fiind printre primii zece exportatori mondiali de grâu și porumb. Felicit Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș care, an de an, aduce în atenția publicului larg Târgul Agro Pitești, eveniment care vine atât în întâmpinarea nevoilor companiilor care activează în acest sector, cât și a potențialilor investitori interesați să-și dezvolte afacerile în țara noastră", a declarat Mihai Daraban. 
Ajuns la cea de-a IV-a ediție, Agro Pitești se înscrie în top cinci târguri regionale organizate în rețeaua camerelor de comerț din România, alături de Indagra, eveniment organizat de CCIR, Agromalim - CCI Arad, AgriCultura - CCI Brăila și ExpoAgroUtil - CCINA Constanța.
Pagina a fost generata in 0.2802 secunde