Mihai Daraban a deschis Târgul Agro Pitești

251
Mihai Daraban a deschis Târgul Agro Pitești - mihaidarabanadeschis-1524760241.jpg

Articole de la același autor

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, a participat ieri, 26 aprilie 2018, la deschiderea oficială a Târgului de Echipamente și Utilaje Agricole Agro Pitești. Cu acest prilej, a declarat următoarele: "Sectorul agricol este domeniul în care fondurile europene au fost cel mai eficient absorbite. Dacă mergem prin țară, vedem că echipamentele agricole și productivitatea în domeniu s-au dezvoltat foarte mult. În același timp, dacă ne uităm în jurul nostru, la acest târg, vom constata cu tristețe că majoritatea produselor expuse sunt din import. Acest lucru va trebui remediat, atât în domeniul echipamentelor, cât și în cel al producției agricole. În final, va trebui să vindem marfă cu valoare adăugată, marfă procesată, astfel încât conceptul de easy money să dispară treptat. Sunt convins că manifestările pe care CCIR le organizează în sectorul agricol nu fac altceva decât să impulsioneze activitatea în acest domeniu".


Târgul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, cu sprijinul CCIR, Romexpo, Consiliul Județean Argeș, Prefectura Județului Argeș, AFIR, APIA, Direcția Agricolă, Primăria Pitești, Primăria Mioveni, Primăria Topoloveni și Primăria Bradu.


Ajuns la cea de-a III-a ediție, Agro Pitești se înscrie în top cinci târguri regionale organizate în rețeaua Camerelor de Comerț din România, alături de Indagra, eveniment organizat de CCIR, Agromalim - CCI Arad, AgriCultura - CCI Brăila și ExpoAgroUtil - CCINA Constanța.


★ ★ ★


Agro Pitești se desfășoară în perioada 26 - 29 aprilie. În cadrul evenimentului se desfășoară, zilnic, programe de muzică și dansuri populare susținute de ansambluri folclorice din Argeș, precum și tombole cu premii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5879 secunde