Master Planul portului Constanța" va fi elaborat de SC ERNST & YOUNG S.R.L. - INROS LACKNER AG

123
Master Planul portului Constanța

Articole de la același autor

Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța a atribuit și semnat contractul de servicii pentru elaborarea unui nou Master Plan al portului Constanța cu asocierea SC ERNST & YOUNG S.R.L. - INROS LACKNER AG, se arată într+un comunicat de presă.
Pe 28.11.2012 a avut loc deschiderea celor 8 candidaturi depuse în cadrul primei etape a licitației restrânse organizate în vederea calificării-selectării consultantului. Dintre cei 7 candidați selectați, 6 au depus oferta în data de 26.06.2013, în etapa a doua a procedurii. 
Comisia de evaluare a analizat ofertele și răspunsurile la clarificări și a întocmit raportul de evaluare al procedurii. După respingerea contestațiilor depuse la CNSC și, ulterior, a plângerii de la Curtea de Apel București, contractul a fost atribuit asocierii "SC ERNST & YOUNG S.R.L. - INROS LACKNER AG". 
Pe 3 februarie 2014, autoritatea contractantă, Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA, a semnat contractul cu asocierea desemnată câștigătoare. 
Valoarea contractului este de 4.050.000 lei fără TVA, iar durata de realizare a Master Planului este de 12 luni. 
Proiectul "Master Plan al Portului Constanța" a fost depus pentru obținerea finanțării prin Programul Operațional Sectorial în Transporturi (POS-T 2007-2013) din fonduri structurale ale Uniunii Europene și de la bugetul statului. Cererea de finanțare a fost aprobată în octombrie 2013. 
Master Planul vizează realizarea unei planificări strategice a portului pe termen mediu și lung (până în anul 2040), în condițiile asigurării unei continuități a dezvoltării portuare, cu exploatarea eficientă a resurselor și infrastructurii existente, orientate spre necesitățile reale ale pieței, se arată în comunicat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5157 secunde