Marinarii de la Furtrans vor primi salariile restante

607
2
Marinarii de la Furtrans vor primi salariile restante - marinarii-1429283701.jpg

Articole de la același autor

Adrian Mihălcioiu, liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor, a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", că restanțele salariale ale navigatorilor români care au lucrat sau încă mai lu-crează pe navele companiei Furtrans, din Italia, urmează să fie achitate. "În urma discuțiilor purtate de noi, pe data de 14 aprilie 2015, cu agenția de crewing MGM și cu directorul companiei Furtrans, pe 17 aprilie am primit schema de plată a restantelor. Dintre cei 21 de navigatori care au fost debarcați, cei ce se vor îmbarca vor primi salariile restante imediat ce vor ajunge la bordul navelor. Ceilalți vor primi banii în termen de cel mult 60 de zile. Urmează să fie plătiți și cei ce sunt deja la bordul navelor" - relatează liderul SLN.


Comentează știrea

nico
18 aprilie 2015
NOU!!

Foarte mulți dintre oameni își blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială și de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viața lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Mariana
19 aprilie 2015
Furtrans

Multumin SLN pentru implicare. Am asteptat cu sufletul la gura banii pe care ii mai are de primit sotul. Pana la urma nu se poate pe cont propriu, trebuie sa ai pe cineva in spate care sa te ajute. Asta trebuie sa fie invatare de minte si sper sa ia aminte toti marinarii romani. Astept si cred ca de data acesta nu va fi doar o promisiune.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3118 secunde