Marinari condamnați la ani grei de închisoare. Au de plată 75 milioane de euro!

499
Marinari condamnați la ani grei de închisoare. Au de plată 75 milioane de euro! - unechipajucraineanafostcondamnat-1568755243.jpg

Articole de la același autor

Recent, o instanță din Lille, Franța, a condamnat nouă marinari ucraineni la cinci - opt ani de închisoare pentru trafic de droguri. 
Cargoul "Carib Palm", pe care au fost îmbarcați cei nouă, a fost interceptat de forțele franceze pe data de 10 decembrie 2015 și dus la Boulogne-sur-Mer pentru cercetare. Nava plecase din Republica Dominicană urmând să ajungă în Polonia. Garda de Coastă franceză a descoperit într-o ascunzătoare de la bord 2,3 tone de cocaină cu o puritate de 75%. 


Marinarii au declarat că au fost rugați de căpitan să încarce cocaina, când nava s-a oprit în largul coastei Venezuelei, pe 16 noiembrie. Ei au fost recrutați de o agenție de crewing fantomă, înregistrată în Insulele Marshall și purtând un nume fals. 


În plus, marinarii au fost condamnați la plata unei amenzi de… 75 de milioane de euro, pe care evident nu o vor putea achita în vecii vecilor. Nava a rămas în portul francez, iar anul acesta a fost dusă la Brest, pentru dezasamblare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3781 secunde