Mărci și colecții românești, prezente la Săptămâna Modei de la Milano

208
Mărci și colecții românești, prezente la Săptămâna Modei de la Milano - marcisicolectiiromanestiprezente-1601303106.jpg

Articole de la același autor

Nouă firme românești și-au prezentat colecțiile de încălțăminte, marochinărie și îmbrăcăminte pentru sezonul primăvară - vară 2021, în cadrul Târgului internațional MICAM/Milano Fashion Week, desfășurat în perioada 20 - 27 septembrie la Milano, se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei.

Producătorii români au fost prezenți, alături de creatori și producători internaționali de renume, pe o suprafață de 159 mp, în cadrul târgurilor MICAM (Liska 12 SRL, Caira Trade SRL, Pusa Beauty SRL, Baccio Media Group SRL) și WHITE (Fabrica 76 Dalvini SRL, CIA Couture SRL, Antonia Nae London SRL, Bespoke SRL), precum și în showroom-ul Guffanti (Hilux Fashion Invest SRL).

Prezența la Săptămâna Modei de la Milano a prilejuit întâlnirea creatorilor români cu oficiali și companii de profil din Italia, alături de care au abordat subiecte legate de actualitatea industriei de profil în contextul pandemiei și găsirea de noi modalități de promovare și distribuție a produselor pe piața internațională.

Cu acest prilej, firmele românești și-au exprimat interesul participării la viitoarele ediții ale evenimentului pentru a consolida imaginea produsului românesc de calitate și a-l promova pe piețele din întreaga lume.

Prezența la actuala ediție a evenimentului a fost limitată din cauza pandemiei, alături de România fiind prezenți expozanți doar din Polonia, Portugalia, Franța, Turcia, Marea Britanie și Brazilia.


Participarea firmelor românești la evenimentul de la Milano a fost organizată de Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, în colaborare cu Federația Patronală „Sfera Factor”, în cadrul Programului național de promovare a exportului. Participarea expozanților români a fost finanțată de la bugetul de stat.

Milano Fashion Week este un eveniment de amploare internațională, organizat de Camera Nazionale della Moda Italiana. MICAM este cel mai important târg de încălțăminte din lume, iar WHITE este un târg de referință de pret-a-porter din cadrul Milano Fashion Week.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.35 secunde