Managerii sunt unanimi: prețurile vor înregistra o creștere accentuată!

135
1
Managerii sunt unanimi: prețurile vor înregistra o creștere accentuată! - manageriisuntunanimi-1635446531.jpg

Articole de la același autor

Estimările managerilor din economia românească privind evoluția sectoarelor în care activează nu sunt prea optimiste pentru următoarele două luni ale anului 2021. Potrivit anchetei de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică, în industria prelucrătoare se prevede o relativă stabilitate a volumului producției și a numărului salariaților, în timp ce prețurile produselor industriale vor continua să crească.

Managerii din activitatea de construcții estimează că volumul producției și numărul salariaților vor înregistra o scădere moderată. În schimb, prețurile lucrărilor de construcții vor avea o creștere accentuată în următoarele două luni,.

În comerțul cu amănuntul, viitorul apropiat este privit cu încredere. Managerii din acest sector au estimat că, în lunile noiembrie și decembrie, volumul de activitate, vânzările cu amănuntul vor avea o tendință de relativă stabilitate, în timp ce volumul comenzilor adresate producătorilor și angrosiștilor va crește cu moderație. Efectivele salariaților vor continua să crească, iar prețurile de vânzare cu amănuntul vor avea o creștere accentuată.

La rândul lor, managerii din sectorul serviciilor se așteaptă la o relativă stabilitate a cererii de servicii și a numărului salariaților. Prețurilor de vânzare a prestațiilor vor continua să crească. 



Comentează știrea

JerryTug
9 decembrie 2021
JerryTug

hydraclubbioknikokex7njhwuahc2l67lfiz7z36md2jvopda7nchid.onion hydraruzxpnew4af.onion

Articole pe aceeași temă

Luni, 18 Octombrie 2021
Stire din Economie : Comerțul angro a prins viteză
Duminică, 17 Octombrie 2021
Stire din Economie : Comerțul auto-moto a prins viteză
Pagina a fost generata in 0.3978 secunde