Managerii pariază pe creșterea economiei în următoarele trei luni

Duminică, 01 Octombrie 2017, 18:11
158
Estimările managerilor din economia românească privind evoluția sectoarelor în care activează rămân optimiste pentru următoarele trei luni. Potrivit anchetei de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică, în industria prelucrătoare se prevede o creștere moderată a volumului producției și a prețurilor produselor industriale. Numărul de salariați va fi relativ stabil.


Managerii din activitatea de construcții apreciază că volumul producției numărul salariaților va fi relativ stabil. În schimb, prețurile de construcție și pre-țurile vor crește moderat.


În comerțul cu amănuntul, viitorul apropiat este privit cu mai multă încredere. Managerii au estimat că, în lunile octombrie - decembrie, va avea loc o creștere moderată a volumului de activitate și a vânzărilor cu amănuntul. Comenzile adresate producătorilor și angrosiștilor, numărul salariaților, precum și prețurile de vânzare cu amănuntul vor crește.


La rândul lor, managerii din sectorul serviciilor se așteaptă la o creștere moderată a cererii de servicii, în timp ce numărul de salariați și prețurile de vânzare a serviciilor vor fi relativ stabile.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2084 secunde