Managerii pariază pe creșterea economiei în următoarele trei luni

196
Managerii pariază pe creșterea economiei în următoarele trei luni - managerii-1506870708.jpg

Articole de la același autor

Estimările managerilor din economia românească privind evoluția sectoarelor în care activează rămân optimiste pentru următoarele trei luni. Potrivit anchetei de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică, în industria prelucrătoare se prevede o creștere moderată a volumului producției și a prețurilor produselor industriale. Numărul de salariați va fi relativ stabil.


Managerii din activitatea de construcții apreciază că volumul producției numărul salariaților va fi relativ stabil. În schimb, prețurile de construcție și pre-țurile vor crește moderat.


În comerțul cu amănuntul, viitorul apropiat este privit cu mai multă încredere. Managerii au estimat că, în lunile octombrie - decembrie, va avea loc o creștere moderată a volumului de activitate și a vânzărilor cu amănuntul. Comenzile adresate producătorilor și angrosiștilor, numărul salariaților, precum și prețurile de vânzare cu amănuntul vor crește.


La rândul lor, managerii din sectorul serviciilor se așteaptă la o creștere moderată a cererii de servicii, în timp ce numărul de salariați și prețurile de vânzare a serviciilor vor fi relativ stabile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Septembrie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Luni, 02 Octombrie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Joi, 06 Iulie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.5492 secunde