Managerii din economie se așteaptă la noi creșteri de prețuri

393
Managerii din economie se așteaptă la noi creșteri de prețuri - managerii28012020-1580246182.jpg

Articole de la același autor

Estimările managerilor din economia românească privind evoluția sectoarelor în care activează sunt optimiste pentru următoarele două luni. Potrivit anchetei de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică, în industria prelucrătoare se prevede o relativă stabilitate a volumului producției și a numărului salariaților. În schimb, prețurile produselor industriale vor avea o creștere moderată. 


Managerii din activitatea de construcții apreciază că volumul producției și numărul salariaților se vor diminua cu moderație, iar prețurile lucrărilor vor crește moderat. 


În comerțul cu amănuntul, viitorul apropiat este privit cu oarecare optimism. Managerii au estimat că, în lunile februarie și martie, volumul de activitate și vânzările cu amănuntul vor avea o tendință de relativă stabilitate, iar volumul comenzilor adresate producătorilor și angrosiștilor și numărul salariaților vor avea o tendință de creștere moderată. Prețurile de vânzare cu amănuntul vor continua să crească. 


La rândul lor, managerii din sectorul serviciilor se așteaptă la o relativă stabilitate a cererii de servicii și a numărului salariaților, dar și la o creștere moderată a prețurilor de vânzare a serviciilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8145 secunde