Managerii din economie estimează că activitatea și prețurile vor crește în următoarele luni

163
Managerii din economie estimează că activitatea și prețurile vor crește în următoarele luni - manageriiok-1530453894.jpg

Articole de la același autor

Estimările managerilor din economia românească privind evoluția sectoarelor în care activează sunt optimiste pentru următoarele două luni. Potrivit anchetei de conjunctură realizate de Institutul Național de Statistică, în industria prelucrătoare se prevede o creștere moderată a volumului producției și a prețurilor produselor industriale. În schimb, numărul salariaților va fi relativ stabil.


Managerii din activitatea de construcții apreciază că volumul producției va crește, iar numărul salariaților și prețurile vor crește moderat. 


În comerțul cu amănuntul, viitorul apropiat este privit cu multă încredere. Managerii au estimat că, în lunile iulie și august, va avea loc o creștere a volumului de activitate și a vânzărilor cu amănuntul, precum și a comenzilor adresate producătorilor și angrosiștilor. Numărul salariaților va crește moderat. Tendința de creștere a prețurilor de vânzare cu amănuntul va continua.


La rândul lor, managerii din sectorul serviciilor se așteaptă la o creștere moderată a cererii de servicii și a numărului salariaților. Prețurile de vânzare a serviciilor vor înregistra o relativă stabilitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Iunie 2018
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Miercuri, 13 Iunie 2018
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 1.4619 secunde