€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Managerii din economie cred că volumul de activitate și prețurile vor crește

Ştire online publicată Miercuri, 08 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Estimările managerilor din economia românească privind evoluția sectoarelor în care activează sunt optimiste pentru următoarele două luni. Potrivit anchetei de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică, în industria prelucrătoare se prevede o creștere moderată a volumului producție și o relativă stabilitate a numărului salariaților. Prețurile produselor industriale vor înregistra o creștere moderată.


Managerii din activitatea de construcții apreciază că volumul producției și prețurile lucrărilor vor crește. În schimb, numărul salariaților va crește cu moderație. 


În comerțul cu amănuntul, viitorul apropiat este privit cu multă încredere. Managerii au estimat că, în lunile mai și iunie, va avea loc o creștere a volumului de activitate și a vânzărilor cu amănuntul, precum și a volumului comenzilor adresate producătorilor și angrosiștilor. Numărul salariaților va crește moderat. Prețurile de vânzare cu amănuntul vor continua să crească. 
La rândul lor, managerii din sectorul serviciilor se așteaptă la o creștere moderată a cererii de servicii și a prețurilor de vânzare a serviciilor, precum și la o relativă stabilitate a numărului salariaților. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7504 secunde