Mâine se deschide Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte TINIMTEX

645
Mâine se deschide Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte TINIMTEX - sedeschidetinimtex505-1557057294.jpg

Articole de la același autor

În perioada 7 - 12  mai 2019, Pavilionul Expozițional din Mamaia găzduiește cea de a 76-a ediție a Târgului Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte TINIMTEX. Manifestarea expozițională organizată de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța este cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiție pentru zona Dobrogea.


Târgul reunește circa 150 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țară, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment. Din totalul expozanților, 85% sunt producători, iar 15% sunt comercianți.
Ponderea firmelor expozante, pe județe, este următoarea: București - 27%, Brașov - 12%, Iași - 11%, Constanța - 10%, Suceava - 8%, Neamț - 6%, Arad - 5%, Argeș - 5%, Brăila - 3%, Timișoara - 3%, Târgu Mureș - 3%, Bistrița - 3% și Sibiu 3%.
În cadrul acestei ediții, două zile sunt rezervate sesiunii de contractări. Vizitatorii persoane fizice, respectiv cumpărătorii, vor avea acces în târg în zilele de 9 - 12 mai.


Târgul este structurat astfel: în Pavilion Expozițional, la parter  - confecții textile adulți, îmbrăcăminte din piele și blană, îmbrăcăminte copii, tricotaje, lenjerie, home&deco și accesorii; la etaj – încălțăminte, genți și accesorii.
Programul de vizitare este următorul: în perioada 7 - 8 mai, între orele 10 și 19, numai pentru comercianți; de joi, 9 mai, până sâmbătă, 11 mai, între orele 10 – 19, pentru publicul larg; duminică, 12 mai, de la ora 10 la 16, pentru publicul larg.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0515 secunde