Mâine are loc Forumul de cooperare economică în industrie și logistică China (Ningbo) - România

110
Mâine are loc Forumul de cooperare economică în industrie și logistică China (Ningbo) - România - mainearelocforumuldecooperareeco-1509282158.jpg

Articole recomandate

Luni, 30 octombrie, începând cu ora 9.30, în sala de conferințe a hotelului Iaki, din Mamaia, are loc Forumul de cooperare economică în industrie și logistică China (Ningbo) - România. 
Delegația chineză este formată din peste 90 de persoane, formată din oficialități locale și regionale și 51 de oameni de afaceri, reprezentând 39 de firme chineze.
Firmele chineze sunt producători și exportatori/comercianți, cu următoarele domenii de activitate: logistică și transport; electrice și electronice; mecanică și inginerie; echipamente și accesorii pentru automobile; materiale de construcții; import-export produse industriale, bunuri de larg consum, fructe și legume, produse antimicrobiene folosite in industria cosmetică și farmaceutică, enzime catalitice; IT&C și e-commerce; tricotaje și articole de îmbracăminte, echipamente pentru bucătării; organizații spercializate în investii industriale și cooperare tehnologică, parcuri industriale.
Alături de oficialitățile locale, la deschiderea evenimentului vor lua parte Ilan Laufer - ministrul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat, Paula-Marilena Pîrvănescu - secretar de stat, Xu Feihong – ambasadorul Republicii China în România.
Evenimentul va cuprinde prezentări ale oportunităților de cooperare economică și investiționale cu Ningo - China, prezentarea mediului economic și investițional din România și Constanța, întâlniri punctuale de afaceri între firme chineze și românești.
Evenimentul este organizat de municipalitatea Ningbo - China, împreună cu Primăria Municipiului Constanța, în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Invest România, Administrația Porturilor Constanța, alături de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, prin Centrul Enterprise Europe Network.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
Stire din Economie : Euro se întărește în raport cu dolarul
Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
Stire din Economie : Incendiu pe o navă cu 114 pasageri
Pagina a fost generata in 1.8644 secunde