Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile câștigătoare

605
Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile câștigătoare - loteriabonurilorfiscaleiulie2017-1526842278.jpg

Articole recomandate

Bonurile fiscale emise în data de 15 aprilie 2018, cu o valoare de 338 lei, au fost desemnate câștigătoare la extragere specială a Loteriei bonurilor fiscale organizată duminică.


La această extragere au participat bonurile emise în perioada 1 - 30 aprilie 2018, conform unui unui comunicat al Ministerului Finanțelor Publice.


Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.


Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Loteriei Române pentru o perioadă de minimum 30 de zile.


Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.


Ministerul Finanțelor Publice (MFP) organizează duminică o nouă extragere a bonurilor fiscale, la care participă bonurile emise în perioada 1 - 30 aprilie 2018, conform unui comunicat al instituției. 


Fondul de premiere a rămas neschimbat, respectiv un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. 


Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, la ora 20:50, va fi organizată prima etapă, care va consta în extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maximum 100 de bonuri câștigătoare. 


Conform sursei citate, extragerea va avea două etape, în prima fiind extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 31, iar în cea de-a doua vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare. 


Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al CN "Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile. 


Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF. 


În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării se constată depășirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9967 secunde